Nathasja van Rosse

Klassiek Gitaar

Welkom op de website van Nathasja van Rosse, gitariste, docente en organisator

Een leven vol muziek!

 

Nathasja is internationaal bekend door haar prachtige interpretaties op de nylonsnarige gitaar en haar boeiende concerten & masterclasses. Al op jonge leeftijd speelde zij concerten o.a. in het bijzijn van prinses Beatrix, gaf radio- en televisie interviews en was te beluisteren op vele podia in binnen- en buitenland.  Zij is ook een geliefd jury-lid en organisator. 

Als docente won zij onder andere de "docentenpluim" van de EGTA (European Guitar Teachers Association).

 

Als oprichtster van de Stichting GitaarPodium Rotterdam en haar eigen school De Gitaaracademie, organiseerde zij o.a. meerdere keren het internationale Gitaarfestival van Rotterdam, summerclass Rotterdam en onlangs "de avond van de Gitaar" naar aanleiding van het 10 jarig jubileum van De Gitaaracademie . Nathasja zet zich naast haar eigen optredens met veel passie in voor de gitaar en voor muziek in het algemeen. 

 

Als docente is zij op dit moment verbonden met haar eigen school bij het Muzecollectief in Lochem waar zij wekelijks les geeft en daarnaast geeft zij 1 x per maand les op de Gitaaracademie in Rotterdam. Daarnaast geeft zij regelmatig masterclasses in binnen- en  buitenland.