Skip to content

De Gitaaracademie bruist en stimuleert samenspel!

Capelle – Op drie leuke leslocaties, twee in Rotterdam en een in Capelle-Schenkel, bruist het van het gitaartalent. Nathasja van Rosse, zelf ooit Nederlands grootste export klassieke gitariste, heeft De Gitaaracademie in 2009 opgericht en leidt nog altijd met veel passie en plezier. Het resultaat mag er zijn, een groeiend aantal enthousiaste leerlingen vind naast haar eigen talent ook steeds meer onderling de klik van het samenspel. Iets dat het team ook erg stimuleert, want muziek verbindt!

Er zijn nu 2 klassieke ensembles, 1 flamenco ensemble en een toffe band aan het repeteren met elkaar. Het is mogelijk hiervoor een proefles te volgen en in te stromen gedurende het hele jaar, zo kan je ervaren hoe de groep is en zelf meespelen. Het is belangrijk om samen fijn te kunnen musiceren. Ook presenteert de academie met trots uitbreiding van gitaarstijlen. Naast een fingerstyle- specialist die op staalsnarige gitaar iedereen naar het niveau van Tommy Emmanuel kan begeleiden, is er ook een stoere basgitariste aangeschoven in het team. Dat maakt de academie één van de meest complete scholen in Nederland waar leerlingen van beginner tot (ver) gevorderde gitarist of ukelelespeler terecht kunnen. ‘We zijn ook op zoek naar meer fijne locaties om leerlingen nog beter te kunnen bereiken en tips zijn welkom’, benadrukt Nathasja.

De school herbergt een geweldig talentvol docententeam dat met veel liefde voor het vak lesgeeft. Zij zijn gediplomeerde docenten die vaak op Nederlandse en buitenlandse podia te zien zijn en regelmatig hun spel op EP vastleggen. De Gitaaracademie is gevestigd in Rotterdam in Bergpolder (Talmastraat 90b), in Kralingen (Weteringstraat 275) en in Capelle-Schenkel (Bongerd 2a). Alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je ook meedoen bij één van onze lessen of samenspeel groepen? Via mail of de website www.degitaaracademie.nl helpen we je graag naar de juiste plek.

Bron

Bron
Back To Top